Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,0 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,0
Comfort
8,2
Locatie accommodatie
7,3
Faciliteiten
7,9
Personeel
8,4
Waar voor uw geld
8,3
Beoordelingen
    Eva Bouwmans
    nl
    5,8
    21 december 2017
    Teleurstellend
    Ontbijt, hygiëne, uitzicht en WiFi
    De grootte van de kamer
    Susanna
    nl
    7,5
    25 oktober 2017
    Good price-quality hotel
    Our European mastercard did not work with their payment machines.
    The hotel room has a balcony which is convenient to dry your clothes. Breakfast is simple but ok. Staff is very friendly. There is a swimming pool which is open until late. There are a lot of convenient stores in the neighborhood.
    Dion
    nl
    7,5
    28 september 2017
    Fijn verblijf gehad, maar helaas te ver van Seminyak.
    De badkamers en lakens waren niet al te schoon. Ook is het hotel best ver van het strand lopen. Dit kan voor sommige mensen een tegenvaller zijn. Je zit net buiten het centrum van Seminyak.
    Het personeel stak met kop en schouders uit boven de normale thaise hotelwerknemers.
    Anne
    nl
    5,4
    27 augustus 2017
    Prima
    De fotos geven een ander beeld van het hotel, het is veel minder luxe dan het lijkt.
    Personeel is erg vriendelijk
    kevin
    be
    9,2
    1 juni 2017
    Het ontbijt, maar dat was omdat we buiten het seizoen gingen en alles rap koud werd. Dus we konden er wel begrip voor opbrengen
    De kamer en het super vriendelijk personeel
    G.E.J. Z.
    nl
    9,2
    3 mei 2017
    Uitstekend modern hotel
    Wat ons betreft niets. Mogelijk als je naar het strand wilde relatief wat verder.
    Goed modern hotel met uitstekend personeel. Mooie kamer met regendouche . Prima bed. Ontbijt Ok. Zwembad mooi ruim en er was een apart zwembadje voor kids.
    PizzaSalami
    nl
    4,6
    26 april 2017
    Matig
    Onze kamer was niet al te ver van het zwembad, maar daar gooien ze de (kerst!!) muziek (het was eind april?!) aan om 10 uur 's ochtends waardoor je dus wakker wordt. Personeel is enorm vriendelijk alleen het merendeel spreekt slecht engels. Check goed als je iets wilt strijken, want de strijkplank had uitsteeksels waardoor je kleding kapotgaat en de kabel van de strijkbout was krakkemikkig.
    Locatie was prima.
    Melany
    nl
    7,5
    26 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    MasTheo
    nl
    7,5
    27 maart 2017
    Het dichtsbijzijnde strand van Batu Belig viel erg tegen.
    Goede ruime kamer met een goed bed. Onbijt was ook goed.
    Paul
    nl
    8,3
    30 december 2016
    Het was een aangenaam verblijf wat voor herhaling vatbaar is.
    Veel cineezen
    De kamer in combinatie met personeel.
    Beatrix
    nl
    7,9
    9 november 2016
    Een gezellig hotel en op loop afstand van alles te zien en te eten
    De wifi viel steeds weg Personeel is wel 3x komen kijken ontvangst systeem was niet toereikend. Jammer mijn dochter moest nl voor t werk nog dingen regelen en dan kan je dit niet gebruiken Zelfs bij de receptie werkte het niet goed
    Ontbijt prima en kamer schoon en netjes iedere dag Heerlijk zwembad
    Esty65
    nl
    7,5
    1 september 2016
    Bbq avond geen informatie van te voor gegeven ( pas op de dag staat op het bord)
    Het ontbijt heerlijk en uitgebreid.
Sluiten